Curs pictura adulti
Curs desen
Curs pictura incepatori
Curs desen incepatori

Curs pictura adulti

 Cursurile se adresează tuturor categoriilor de vârstă (14 - 80 de ani) indiferent de talent sau experienta in domeniul artelor plastice.

Noi grupe de începând cu 23 septembrie  2019!

 

 

 • Curs pictura adulti incepatori

  Curs pictura incepatori

  Cursul de pictura pentru incepatori se adreseaza persoanelor care vor sa faca cunostinta cu arta si tehnicile de desen, pictura si grafica intr-un atelier de specialitate.Varsta minima de partcipare la acest curs este de 15 ani.

  Incepand cu 23 septembrie 2019 

   

  Citeste mai mult →

 • Curs desen

  Curs desen

  Cursul de desen se adreseaza persoanelor care vor sa invete desen in creion, carbune sau pastel. Desenul este baza artelor vizuale, fara desen nu putem să pictam! Prin desen intelegem cel mai bine forma, proportiile, umbra si lumina, implicit volumetrie! Acest curs este potrivit pentru persoane cu varsta cuprinsa intre 15 si 80 de ani. 

  Urmatoarele grupe incep pe 27 septembrie 2019!

   

  Citeste mai mult →

 • Clubul de pictura adulti

  Clubul de pictura adulti

  Acest curs se adresează persoanelor care au absolvit un curs de pictură începători si vor sa aprofundeze o tehnică precum pictura în acuarelă, pictura în acrilic, pictura în ulei pe pânză, grafică de șevalet etc.Temele pot fi diferite și sunt alese de participanții la acest curs: portret, peisaj, intepretări, reproduceri, pictură abstractă, creații proprii etc. La clubul de pictura  fiecare lucrează în ritmul și stilul propriu, accentul este pus pe relaxare și conturarea stilului personal. Obiectivul este  inbunătățirea abilităților dobândite până în acel moment.

  Înscrieri pe tot parcursul anului  2019!

    

  Citeste mai mult →