Curs pictura copii

Cursul de pictura pentru copii este organizat astfel încât să dezvolte imaginaţia, gândirea, creativitatea şi spontaneitatea, să faciliteze deprinderea unor abilităţi şi tehnici de exprimare artistică (desen, culoare, modelaj, colaj, arte decorative), să determine satisfacţia realizării unei lucrări finite şi implicit creşterea încrederii în sine, să încurajeze comunicarea şi lucrul în echipă.După absolvirea unui modul studentul poate alege o tehnica pentru aprofundare sau se poate înscrie la un alt modul potrivit pentru el ales împreună cu profesorul.

Noi grupe începând cu 23 septembrie 2019 !

 

 • Curs pictura copii incepatori

  Curs pictura copii incepatori

  Cursul de pictura pentru copii este organizat astfel încât să dezvolte imaginaţia, gândirea, creativitatea şi spontaneitatea, să faciliteze deprinderea unor abilităţi şi tehnici de exprimare artistică (desen, culoare, modelaj, colaj, arte decorative), să determine satisfacţia realizării unei lucrări finite şi implicit creşterea încrederii în sine, să încurajeze comunicarea şi lucrul în echipă.Cursul este potrivit pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani. După absolvirea unui modul studentul poate alege o tehnica pentru aprofundare sau se poate înscrie la un alt modul potrivit pentru el ales împreună cu profesorul.

  O nouă grupă începând cu 23 septembrie  2019 ! 

   

  Citeste mai mult →

 • Curs pictura intensiv pentru copii

  Curs pictura intensiv pentru copii

  Acest curs se adresează copiilor și adolescenților care urmează să susțină examen de admitere la liceul de artă sau facultatea de arte.Potrivit pentru copii cu vîrsta cuprinsă între 11 și 18 ani. 

  Atenție! Înscrieri se fac pe tot parcursul anului 2019-2020!

  Citeste mai mult →

 • Club de pictura pentru copii

  Club de pictura pentru copii

  Acest curs se adresează copiilor și adolescenților care au absolvit un curs de pictură începători. Este un atelier în care fiecare student lucrează în ritmul și stilul propriu.

  Citeste mai mult →