Started on 23 September 2019

Inscrieri pe tot parcursul anului.

Clubul de pictura adulti

Acest curs se adresează persoanelor care au absolvit un curs de pictură începători si vor sa aprofundeze o tehnică precum pictura în acuarelă, pictura în acrilic, pictura în ulei pe pânză, grafică de șevalet etc.Temele pot fi diferite și sunt alese de participanții la acest curs: portret, peisaj, intepretări, reproduceri, pictură abstractă, creații proprii etc. La clubul de pictura fiecare lucrează în ritmul și stilul propriu, accentul este pus pe relaxare și conturarea stilului personal. Obiectivul este inbunătățirea abilităților dobândite până în acel moment.

 

Înscrie-te la curs
0747 487 174

Detalii curs

Acest curs se adresează persoanelor care au absolvit un curs de pictură începători si vor sa aprofundeze o tehnică precum pictura în acuarelă, pictura în acrilic, pictura în ulei pe pânză, grafică de șevalet etc.Temele pot fi diferite și sunt alese de participanții la acest curs: portret, peisaj, intepretări, reproduceri, pictură abstractă, creații proprii etc. La clubul de pictura fiecare lucrează în ritmul și stilul propriu, accentul este pus pe relaxare și conturarea stilului personal. Obiectivul este inbunătățirea abilităților dobândite până în acel moment..

Atenție! Înscrieri se fac pe tot parcursul anului!

Cursul se desfășoara astfel:

  • Noțiuni despre compoziție și culoare
  • Reprezentări și tehnici.
  • Exprimarea propiei personalitați prin intermediul elementelor de limbaj plastic.
  • Alegerea și crearea unor simboluri în funcție de sensibilitatea proprie.
  • Repere în artă.
  • Discuții pe teme libere.

Program :
Joi 19.00 – 21.00

Joi 10.00 – 12.00

Pret: 1000 lei şi se achită în 2 rate. Materialele necesare nu sunt oferite de atelier. Tariful este calculat pentru 14 şedințe o dată pe săptămână. În cazul în care nu puteți ajunge la o ședința aceasta se poate recupera în aceeași săptămână.

Adresa Atelierului este strada Ionescu Gion nr.9 sector 3 Unirii

Vezi pe hartă

cursuri

Cursuri Recomandate

Curs desen adulti

Cristian Scutaru
Incepand cu: 25 septembrie si 17 octombrie 2019
Days of Week:

Curs modelaj

Cristian Scutaru
Incepand cu: Tot parcursul anului
Days of Week:

Curs pictura realista

Cristian Scutaru
Incepand cu: Tot parcusul anului
Days of Week:

Curs pictura adulti incepatori

Sabina
Incepand cu: 31 octombrie 2019 , 6 noiembrie
Days of Week:

Inscriere Curs(Citeste)

testimoniale

Un atelier minunat in care, cu ajutorul unor oameni extraordinari,  ajungi sa poti reda in culori ce nu credeai vreodata ca vei reusi si, la fel de important, sa te regasesti pe tine in mijlocul unei atmosfere boeme si primitoare 😘❤

Cristina Turea

Cristina Turea
Un atelier fantastic, potrivit atat pentru copii, cat si pentru cei copii inca :).
Eu, cred ca sunt eleva nepotrivita in atelierul mai mult decat potrivit, chiulangioaica care face planul mare si ajunge doar de cateva ori pe an la atelier. 🙂
Am facut cateva clase cu Roxana. La curs am fost un grup mic, oameni cu adevarat draguti , 4-5 adulti pierduti in magia desenului. Cuminti, ascultatori si dedicati. Ne-am distrat de minune la ore, am invatat sa desenam! Acum pe bune, am ajuns aici cu doua maini stangi, desenam apasat si credeam ca guma este cel mai bun prieten al meu. Sunt  mandra si incantata de evolutia mea!
Roxana este o profesoara foarte rabdatoare și pasionata, fie ca desenezi, pictezi sau asculti tot felul de povesti minunate despre teoria culorii sau istoria artei, orice clasă ai face cu ea va fi o bucurie.
Recomand cu caldura!

Elena

Elena
 Un Atelier de pictura, o scoala de pictura, o scoala-dupa scoala pentru multe generatii de copii, o oaza de relaxare, un loc cu valente multiple. Lucrul cel mai important insa, il reprezinta profesorii, niste Oameni extrem de rar de gasit, profesionisti in toate tehnicile de pictura, dar pregatiti si nascuti pentru meseria de dascal. Copiii care au oportunitatea sa treaca prin mana lor, indiferent de meseria pe care si-o aleg pentru viitorul lor, ajung niste adulti talentati, educati, sensibili si empatici. Recomand din toata inima acest Atelier, este o experienta care te va imbogati pe tine sau pe copilul tau.
Daniela Surdeanu

Daniela Surdeanu

Daniela Surdeanu

Felicitari! Sunteti magici

Iulia Ungureanu

Iulia Ungureanu

Iulia Ungureanu

De necrezut. Am reusit sa invat in scurt timp o multime de tehnici de desen, acuarela, acrilic si ulei. Atmosfera e placuta si stimulanta. Supeeeeeeerb!!!

Mara Gri

Mara Gri

Mara Gri

Locul in care visul copilariei, peste ani, a inflorit in picturi!

Ligi Batlan

Ligi Batlan

Ligi Batlan
Dintotdeauna mi-am dorit sa pictez dar nu am gasit conjunctura si curajul de a-mi ,,hrăni,, acesta pasiune. Sloganul ,, Descopera artistul din tine,, intâlnit intâmplator in toamna anului 2014 a fost imboldul necesar pentru a face un prim pas pe acest drum. Am gasit o atmosfera placuta, oameni frumosi, talentati si dedicati ( profesori si colegi).
In acest loc perfect pentru cei pasionati de pictura timpul pare a se opri in loc, muzica cu grija aleasa ce se aude in surdina intregeste acesta atmosfera.
Anul acesta am mai urcat o treapta pe acest drum, am participat la cateva expozitii colective de pictura, lucrarile mele fiind admirate si apreciate.
Ma consider norocoasa pentru ca am avut sansa sa invat de la cei mai buni si dedicati profesori. A fost cea mai buna investitie in mine, spun astazi, in 2019 privind in urma!
Luminita Stoican

Luminita Stoican

Luminita Stoican

Am urmat cursurile de pictura in ‘Atelierul Cristian Scutaru’ timp de 4 ani .
Eu personal am vrut sa înlocuiesc stresul de zi cu zi
cu cateva ore de relaxare.
Dar s-a întâmplat un miracol datorita profesorilor
super profesionisti si rabdatori care au reușit sa-mi arate drumul care duce spre lumea fascinanta a picturii pe care niciodată nu mi l-am imaginat .Nu a mai fost decât un pas si totul s-a transformat in pasiune.
Drumul nu a fost ușor dar cu multă munca si urmand cu seriozitate toate cursurile
pentru începători si avansați
am invatat tehnici care m-au
ajutat sa deschid poarta exprimării creative.
De asemeni ocazia de a înțelege marile capodopere ale picturii ,sculpturii etc. începând cu Egiptul antic si terminând cu marii artiști ai secolului 20 mi -a inbogatit universul cultural.
Iar posibilitatea de a te mândri cu lucrări in care poti sa-ți exprimi gandurile si trăirile personale crează o stare de mare satisfacție .
Nu se poate exprima in cuvinte respectul si recunoștința fata de Roxana si Cristian Scutaru .
Daca toți oamenii ar fi ca ei
lumea in care trăim ar fi mult mai frumoasa.

Mihaela Stefan

Mihaela Stefan

Mihaela Stefan

Veneau sarbatorile de iarna din 2012 si doream ca in noul an sa-mi reiau visul de-o viață pe care-l abandonasem cu multi ani in urma. Acela de a reincepe sa pictez. Cautam un atelier de pictură cu care sa rezonez și, ascultandu-mi intuiția, am gasit atelierul Roxanei si al lui Cristian Scutaru. N-am ezitat nicio clipa si m-am inscris la cursuri. Am avut fericita ocazie de a reincepe sa pictez sub indrumarea Roxanei, un om cu veleitati extraordinare, care m-a ajutat sa-mi recapat exercitiul si de la care am învățat si învăț inca atatea si atatea lucruri minunate. Asa au trecut, tiptil-tiptil, aproape 7 ani de cand i-am intalnit si de cand facem o groaza de lucruri minunate impreuna. O alegere pe care ma felicit ca am facut-o si care, intre timp, a devenit un proiect de viață. Pentru ca cine paseste in atelierul celor doi nu se va mai putea desprinde nicicand de aici. Pentru ca, aici, suntem toti o familie cu acelasi ideal: acela de a picta si de a lasa in urma noastră o lume cu mult mai buna si mai frumoasa decât am gasit când am venit aici.

Cami .S

Cami .S