Started on 16 October 2019

Incepand cu: Miercuri 16.30 - 18.30 - începând cu 13 martie 2024 ;Miercuri 19.00 - 21.00 - începând cu 13 martie 2024; Joi 10.00 - 12.00 - începând cu 14 martie 2024; Joi 19.00 - 21.00 - incepând cu 14 martie 2024;

Curs pictura adulti incepatori

 • Desen în creion și pastel – natură statică, paginație, construcția obiectelor, proporții;
 • Grafică peniță și tuș;
 • Pictură în ulei pe pânză și sticlă;
 • Pictură în acrilic pe hârtie;
 • Cursul începe pe 13 martie  2024.

Înscrie-te la curs
0747 487 174

Detalii curs

Cursul de pictura pentru incepatori se adreseaza persoanelor care vor sa faca cunostinta cu arta si tehnicile de desen, pictura si grafica intr-un atelier de specialitate. Acest curs este potrivit pentru persoane cu varsta cuprinsa intre 13 si 80 de ani.

Cursurile se adresează tuturor categoriilor de vârstă, indiferent de personalitatea fiecăruia sau de talent.

Noi grupe incepand cu 13 martie 2024!

Cursul se desfasoara astfel:

 • desen in creion/pastel – natura statica, paginatie, constructia obiectelor, proportii;
 • pictura in ulei pe panza – tehnici, contraste si amestecuri;
 • pictura in acrilic pe hartie -tehnica, cromatologie;
 • discutii pe teme de arta ca mod de exprimare;
 • notiuni de istoria artelor moderna si contemporana;

Program :

 

 • Miercuri 16.30 – 18.30 – începând cu 13 martie 2024;
 • Miercuri 19.00 – 21.00 – începând cu 13 martie 2024;
 • Joi 10.00 – 12.00 – începând cu 14  martie 2024;
 • Joi 19.00 – 21.00 – incepând cu 14 martie 2024;

12 sedinte/2 ore sedinta toate materialele necesare incluse;

Vezi promotii >>

Pret: 1000 lei se achita la insciere .Grupa este formată din maxim 7 persoane. Materialele necesare sunt oferite de atelier. Tariful este calculat pentru 12 sedinte 2 ore sedinta. In cazul In care nu puteti ajunge la o sedina sau mai multe, aceasta se poate recupera.Recupararea sedintelor se face in termenul de 12 saptamani alocat acestui curs.

Adresa Atelierului este strada Ionescu Gion nr.9 sector 3 Unirii

Vezi pe hartă

cursuri

Cursuri Recomandate

Curs pictura copii incepatori

Cristian Scutaru
Incepand cu: 23 septembrie 2019
Days of Week:

Curs copii grafica

Cristian Scutaru
Incepand cu: Tot parcursul anului
Days of Week:

Curs copii desen

Cristian Scutaru
Incepand cu: Tot parcursul anului
Days of Week:

Curs copii modelaj

Cristian Scutaru
Incepand cu: Tot parcursul anului
Days of Week:

Club de pictura pentru copii

Cristian Scutaru
Incepand cu: Tot parcursul anului
Days of Week:

Contact


(Citeste)

testimoniale

Un atelier minunat in care, cu ajutorul unor oameni extraordinari,  ajungi sa poti reda in culori ce nu credeai vreodata ca vei reusi si, la fel de important, sa te regasesti pe tine in mijlocul unei atmosfere boeme si primitoare 😘❤

Cristina Turea

Cristina Turea
Un atelier fantastic, potrivit atat pentru copii, cat si pentru cei copii inca :).
Eu, cred ca sunt eleva nepotrivita in atelierul mai mult decat potrivit, chiulangioaica care face planul mare si ajunge doar de cateva ori pe an la atelier. 🙂
Am facut cateva clase cu Roxana. La curs am fost un grup mic, oameni cu adevarat draguti , 4-5 adulti pierduti in magia desenului. Cuminti, ascultatori si dedicati. Ne-am distrat de minune la ore, am invatat sa desenam! Acum pe bune, am ajuns aici cu doua maini stangi, desenam apasat si credeam ca guma este cel mai bun prieten al meu. Sunt  mandra si incantata de evolutia mea!
Roxana este o profesoara foarte rabdatoare și pasionata, fie ca desenezi, pictezi sau asculti tot felul de povesti minunate despre teoria culorii sau istoria artei, orice clasă ai face cu ea va fi o bucurie.
Recomand cu caldura!

Elena

Elena
 Un Atelier de pictura, o scoala de pictura, o scoala-dupa scoala pentru multe generatii de copii, o oaza de relaxare, un loc cu valente multiple. Lucrul cel mai important insa, il reprezinta profesorii, niste Oameni extrem de rar de gasit, profesionisti in toate tehnicile de pictura, dar pregatiti si nascuti pentru meseria de dascal. Copiii care au oportunitatea sa treaca prin mana lor, indiferent de meseria pe care si-o aleg pentru viitorul lor, ajung niste adulti talentati, educati, sensibili si empatici. Recomand din toata inima acest Atelier, este o experienta care te va imbogati pe tine sau pe copilul tau.
Daniela Surdeanu

Daniela Surdeanu

Daniela Surdeanu

Felicitari! Sunteti magici

Iulia Ungureanu

Iulia Ungureanu

Iulia Ungureanu

De necrezut. Am reusit sa invat in scurt timp o multime de tehnici de desen, acuarela, acrilic si ulei. Atmosfera e placuta si stimulanta. Supeeeeeeerb!!!

Mara Gri

Mara Gri

Mara Gri

Locul in care visul copilariei, peste ani, a inflorit in picturi!

Ligi Batlan

Ligi Batlan

Ligi Batlan
Dintotdeauna mi-am dorit sa pictez dar nu am gasit conjunctura si curajul de a-mi ,,hrăni,, acesta pasiune. Sloganul ,, Descopera artistul din tine,, intâlnit intâmplator in toamna anului 2014 a fost imboldul necesar pentru a face un prim pas pe acest drum. Am gasit o atmosfera placuta, oameni frumosi, talentati si dedicati ( profesori si colegi).
In acest loc perfect pentru cei pasionati de pictura timpul pare a se opri in loc, muzica cu grija aleasa ce se aude in surdina intregeste acesta atmosfera.
Anul acesta am mai urcat o treapta pe acest drum, am participat la cateva expozitii colective de pictura, lucrarile mele fiind admirate si apreciate.
Ma consider norocoasa pentru ca am avut sansa sa invat de la cei mai buni si dedicati profesori. A fost cea mai buna investitie in mine, spun astazi, in 2019 privind in urma!
Luminita Stoican

Luminita Stoican

Luminita Stoican

Am urmat cursurile de pictura in ‘Atelierul Cristian Scutaru’ timp de 4 ani .
Eu personal am vrut sa înlocuiesc stresul de zi cu zi
cu cateva ore de relaxare.
Dar s-a întâmplat un miracol datorita profesorilor
super profesionisti si rabdatori care au reușit sa-mi arate drumul care duce spre lumea fascinanta a picturii pe care niciodată nu mi l-am imaginat .Nu a mai fost decât un pas si totul s-a transformat in pasiune.
Drumul nu a fost ușor dar cu multă munca si urmand cu seriozitate toate cursurile
pentru începători si avansați
am invatat tehnici care m-au
ajutat sa deschid poarta exprimării creative.
De asemeni ocazia de a înțelege marile capodopere ale picturii ,sculpturii etc. începând cu Egiptul antic si terminând cu marii artiști ai secolului 20 mi -a inbogatit universul cultural.
Iar posibilitatea de a te mândri cu lucrări in care poti sa-ți exprimi gandurile si trăirile personale crează o stare de mare satisfacție .
Nu se poate exprima in cuvinte respectul si recunoștința fata de Roxana si Cristian Scutaru .
Daca toți oamenii ar fi ca ei
lumea in care trăim ar fi mult mai frumoasa.

Mihaela Stefan

Mihaela Stefan

Mihaela Stefan

Veneau sarbatorile de iarna din 2012 si doream ca in noul an sa-mi reiau visul de-o viață pe care-l abandonasem cu multi ani in urma. Acela de a reincepe sa pictez. Cautam un atelier de pictură cu care sa rezonez și, ascultandu-mi intuiția, am gasit atelierul Roxanei si al lui Cristian Scutaru. N-am ezitat nicio clipa si m-am inscris la cursuri. Am avut fericita ocazie de a reincepe sa pictez sub indrumarea Roxanei, un om cu veleitati extraordinare, care m-a ajutat sa-mi recapat exercitiul si de la care am învățat si învăț inca atatea si atatea lucruri minunate. Asa au trecut, tiptil-tiptil, aproape 7 ani de cand i-am intalnit si de cand facem o groaza de lucruri minunate impreuna. O alegere pe care ma felicit ca am facut-o si care, intre timp, a devenit un proiect de viață. Pentru ca cine paseste in atelierul celor doi nu se va mai putea desprinde nicicand de aici. Pentru ca, aici, suntem toti o familie cu acelasi ideal: acela de a picta si de a lasa in urma noastră o lume cu mult mai buna si mai frumoasa decât am gasit când am venit aici.

Cami .S

Cami .S