Despre Noi

Suntem o echipă de artiști-profesori cu experiență de peste 10 de ani în domeniul educației plastice. Suntem situați în centrul orașului la maximum 5 minute de mers pe jos de la Unirii. Suntem implicați personal în desfășurarea cursurilor.

Ne bucuram ca  putem împărtăși experiența noastră în domeniul artelor plastice. Bucuria pe care o trăim în fiecare zi la curs este ceva unic și doar cei care reusesc sa lucreze in domeniul de care sunt pasionati, inteleg cu adevarat acest sentiment . În fiecare lucru creat de mâna noastră se află o parte din noi și acest sentiment îl transmitem studenților.

În fiecare an ne propunem să evoluăm și să oferim servicii mai bune pentru cei ce au ales să-și urmeze pasiunea în atelierul nostru. O prioritate este organizarea de expoziții personale sau de grup pentru cei ce participă la cursurile de pictură

 • Roxana Scutaru

  Pâna la vârsta de 14 ani mi-am testat abilitățile în mai multe domenii și cu toate că reușeam tot ce-mi propuneam, nu eram hotărâtă în ce direcție să merg mai departe. "Caută în sufletul tău și vei găsi răspunsul !" aceste cuvinte au transformat haosul în ordine și am realizat că prin pictură îmi exprim pasiunea și trăirile interioare.

  Citeste mai mult →

 • Cristi Scutaru

  Pictez de cand ma stiu. primul premiu castigat a fost la gradinita , prima pictura in ulei a fost o icoana, primul desen complex - o scena de lupta medievala. Mi-am urmat visul si am crezut in el de mic, am fost indrumat de profesori cu talent si incurajat sa-mi urmez visul si sa impartasesc celor care doresc experienta pe care am obtinut-o prin studiu si munca.

  Citeste mai mult →

 • Dumitru Alexandra-Valeria

  Pentru mine arta nu este doar un mod de a exprima idei sau emoții. Arta este speranță într-o lume haotică, ne face mai sensibili la ceea ce ne inconjoară, ne armonizează si ne ajută sa ne regăsim.

  Citeste mai mult →